Slide background
Slide background
Slide background

Wij zijn een bedrijf gelegen in Ospel (industrieterrein Ketelaarsweg), dat zich breed inzet op het gebied van verkoop, onderhoud en reparatie van tuin -en parkmachines. Bij ons vindt u een groot assortiment aan nieuwe en occasion grasmaaiers.Tevens vindt u  een groot aanbod in tuingereedschappen. Deze worden gebruiksklaar, met garantie afgeleverd. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor eigen maatwerk. Voorbeelden hiervan vindt u terug bij onze producten pagina. Wij zijn leverancier van Stiga, Iseki, John Deere, Echo, Hayter, Wolf, Rainbird beregening en leveren alles uit hun brochure.

Ook na uw aankoop staan wij voor u klaar. Wij zijn in staat alle mogelijke merken bos-, tuin- en parkmachines te repareren. Dit wordt in onze eigen werkplaats uitgevoerd waarbij kwaliteit voorop staat. Uw machine wordt op een vakkundige manier nagekeken zodat deze weer optimaal kan presteren. Tevens hebben wij een eigen slijpservice voor het slijpen van zaagkettingen, cirkelmaaier messen, maaikooien, ondermessen, enz.

Ook voor het keuren van uw tuin -en park gereedschap en/of machines kunt u bij ons terecht. Wij maken een volledig keuringsrapport op en waar nodig stellen we uw machine bij.

Eigenaar Peter Op ‘t Root en zijn medewerkers staan graag voor u klaar.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 8.00u – 17.00u
zaterdag van 8.00u – 15.00u

Voor afspraken buiten deze openingstijden kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kijk rustig verder op onze website.