onderhoud

Een onderhoudsbeurt aan uw tuinmachine

Na een seizoen hard werken is uw grasmaaier of tuingereedschap aan een onderhoudsbeurt toe. Deze jaarlijkse onderhoudsbeurt is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid, levensduur en prestatie van uw machine(s). Wij zorgen ervoor dat uw machine ook volgend seizoen weer volop aan de slag kan. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt uw machine eerst volledig gereinigd en vervolgens op alle punten grondig gecontroleerd en getest zodat deze probleemloos het nieuwe seizoen in gaat.

Voor het ophalen en terugbrengen van de machine, worden geen kosten in rekening gebracht.

Aanmelden kan hier.

Een onderhoudsbeurt aan uw robotmaaier

Nu de herfst weer is begonnen maken wij bij Renki Op ’t Root Groentechniek ons weer op voor de winter. Ook dit jaar kunnen wij weer een winteronderhoudsbeurt voor uw robotmaaier uitvoeren.

Waarom een winterbeurt voor uw maairobot?
Meestal staat een robotmaaier gedurende de winter stil. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Tijdens deze winterbeurt worden alle functies van uw robotmaaier gecontroleerd en waar nodig worden er onderdelen vervangen. Hierdoor komt u in het voorjaar niet voor verrassingen te staan als u de robotmaaier weer in gebruik stelt.

Wat gebeurt er tijdens de onderhoudsbeurt?
Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen wordt de machine opgenomen in de planning. Vervolgens nemen wij contact met u op over het ophalen en retourneren van uw machine.
Tijdens de onderhoudsbeurt worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• machine schoonmaken
• machine uitlezen
• machine geheel controleren
• maai- en wielmotoren testen
• messen controleren, evt. vernieuwen
• bumperfunctie testen
• accu volledig laden
• software update
Mochten er reparaties nodig zijn die buiten de onderhoudsbeurt vallen, waarvan de kosten hoger zijn dan 25 euro, nemen we contact met u op.

Ook heeft u de mogelijkheid uw robotmaaier in onze winterstalling te plaatsen. Uw robotmaaier wordt dan vorstvrij gestald en de accu’s worden meermaals opgeladen om ze in goede conditie te behouden.

Aanmelden kan hier.

werkplaats 2